Erhvervsflytning

Flytte Heltenes flyttefirma hjælper dig med din erhvervsflytning.

Erhvervsflytning i København, Frederiksberg og Nordsjælland

Skal du bruge erhvervsflytning i København, Frederiksberg eller Nordsjælland? Vi tilbyder alle former for virksomhedsflytning / firmaflytning, kontorflytning eller anden erhvervsflyt på Sjælland.

Det er en stor opgave at flytte virksomheden til nye lokaler, da det som regel indebærer en del tungt og dyrt inventar. Midt i hele processen skal der også tages hensyn til medarbejderne, som skal planlægge efter flytningen og navigere i det hele. Vi hjælper naturligvis også med privatflytning.

Professionel virksomhedsflytning og firmaflytning

Vi gør dig opmærksom på at Flytte Heltene flyttefirma, levere altid op til vores kunders behov. Vores Flytte Helte er professionel dygtige til deres arbejde, ydermere besidder vores flytte helte et overblik, der udgør nul skader under en flytning, da vores flytte helte biler minimum har 50 flyttetæpper, altid har bobleplast og stropper til at sætte dine genstande i spænd, vores flyttebiler er special bygget i liftvognen, med tæpper på indersiden så dine objekter ikke kan blive ridset under kørsel.

Flytte Heltenes flyttefirma hjælper dig med din erhvervsflyt og kontorflytning

Erhvervsflytninger med os er en positiv, effektiv, professionel og billig oplevelse. Vi er et flyttefirma med stor erfaring indenfor branchen og ved således, hvad vi har med at gøre, når vi kommer ud til dig for at hjælpe med at flytte dit gods/objekter.

For at gøre processen meget nemmere tilbyder vi at hjælpe dig med din erhvervsflytning, så du kan koncentrere dig om flytningen af dine medarbejdere, indretningen af det nye sted og at få meldt flytningen til relevante samarbejdspartnere med flere. Vi sørger for, at erhvervsflytningen bliver overskuelig og effektiv, og at det sker til tiden.

Kontakt os og høre mere om virksomhedsflytning og erhvervsflyt

Flytte Heltenes flyttefirma lægger i København nær Frederiksberg Nordsjælland, Vi dækker dog resten af Sjælland og Lolland, og vi krydser og gerne broen for dig. Ønsker du at hører nærmere om dette, kan du kontakte os på info@flytteheltene.dk for mere info.

Flyttetilbud flyttefirma Storkøbenhavn

Vores priser på erhvervsflytning

Ekskl. moms

Mandag – fredag

Fra 600,-

1 flyttemand + bil: 600,-

2 flyttemænd + bil: 800,-

3 flyttemænd + bil: 1.100,-

Søndag

Fra 900,-

1 flyttemand + bil: 900,-

2 flyttemænd + bil: 1200,-

3 flyttemænd + bil: 1650,-

Køb og leje af diverse ting

Fra 25,-

Køb af flyttekasse: 25,- pr. stk

Køb af garderobekasser: 150,- pr. stk

Køb af bobleplast 50m: 150,- pr. stk

Køb af strækfilm: 150,- pr. stk

Køb af indpakningspapir: 90,- pr. pakke

Gratis leje af flyttekasser op til tre måneder

Levering og afhentning indenfor Storkøbenhavn i alt: 500,-

Indhent et gratis tilbud på erhvervsflyt

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste flytte opgave. Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.