Om os

Flytte Heltenes flyttefirma flytter overalt i København, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland. Kort sagt dækker vi hele Sjælland.

Om Flytte Heltene

Flytte Heltenes flyttefirma er etableret i starten af 2021, med henblik på at flytte dine møbler og ting i sikker behold. Flytte Heltenes flyttefirma arbejder med et tempo, som kun Flytte Heltene besidder, vores Flytte Helte har mange års erfaring med både privat og erhvervsflytninger som udgør at vi er et respekteret og anerkendt flyttefirma.

Vi gør dig opmærksom på at Flytte Heltene flyttefirma, levere altid op til vores kunders behov. Vores flytte helte er professionel dygtige til deres arbejde, ydermere besidder vores flytte helte et overblik, der udgør nul skader under en flytning, da vores flytte helte biler minimum har 50 flyttetæpper, altid har bobleplast, stropper til at sætte dine flytte genstande i spænd.

Vores flyttebiler er special bygget i liftvognen, med tæpper på indersiden så dine objekter ikke kan blive ridset under kørsel.Når du hyrer Flytte Heltene flyttefirma til den opgave du ønsker vi skal flytte, så får du et flyttefirma, der er dygtige til deres arbejde som går højt op i kundens ønsker. Vi lytter derfor altid til dig og dine behov, inden vi går i gang med at planlægge din flytning.

Flyttetilbud flyttefirma Storkøbenhavn

Vores priser

Ekskl. moms

Mandag – fredag

Fra 600,-

1 flyttemand + bil: 600,-

2 flyttemænd + bil: 800,-

3 flyttemænd + bil: 1.100,-

Søndag

Fra 900,-

1 flyttemand + bil: 900,-

2 flyttemænd + bil: 1200,-

3 flyttemænd + bil: 1650,-

Køb og leje af diverse ting

Fra 25,-

Køb af flyttekasse: 25,- pr. stk

Køb af garderobekasser: 150,- pr. stk

Køb af bobleplast 50m: 150,- pr. stk

Køb af strækfilm: 150,- pr. stk

Køb af indpakningspapir: 90,- pr. pakke

Gratis leje af flyttekasser op til tre måneder

Levering og afhentning indenfor Storkøbenhavn i alt: 500,-

Indhent et gratis tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste flytte opgave. Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.