Privatflytning

Flytte heltenes flyttefirma er et effektivt og professionelt flyttefirma.

Privatflytning i Købenahvn og Sjælland

Skal du flytte i en lejlighed? Eller måske i et hus? Uanset hvad du er på vej til at flytte ind i, hjælper vi dig gerne med din privatflytning og flytning af møbler. Det gælder uanset, om du skal flytte til en ny bolig i København, Sjælland Aarhus eller Odense, da vores flytteservice er landsdækkende.

Flytte Heltene er et troværdigt og professionelt flyttefirma, som går højt op i, at oplevelsen skal være god for vores kunder. Vi går derfor til din flytning med supermand overblik, stor professionalisme og imødekommenhed, så du kan koncentrere dig om andre ting end selve transporten af dine ting. Flytte Heltene flyttefirma er med andre ord et trygt og sikkert valg af flyttefirma.

Effektiv og professionel privatflytning og flytning af møbler

Flytte heltenes flyttefirma går op i professionel service, effektiv flytning og gode priser. Gennem vores mangeårige erfaring er vi bekendt med, at det ofte er en ukendt situation, hvor følelser og bekymringer nemt kan komme til at fylde.

Privatflytning med os er en positiv, effektiv, professionel og billig oplevelse. Vi er et flyttefirma med stor erfaring indenfor branchen og ved således, hvad vi har med at gøre, når vi kommer ud til dig for at hjælpe med at flytte.

Vi gør hele tiden vores bedste for at være forudseende og ikke mindst optimere vores i forvejen høje effektivitet. Vi er derfor udrustet med udstyr, der gør os i stand til at udføre opgaven på den mest effektive og optimale måde. Vi dukker altid op ordentligt klædt på og forberedte til en privatflytning, så den går så glat som muligt. Flytte Heltene flyttefirma har et af markedets skarpeste priser. Vi hjælper naturligvis også med erhvervsflytning.

Flyttetilbud flyttefirma Storkøbenhavn

Vores priser på privatflytning

Ekskl. moms

Mandag – fredag

Fra 600,-

1 flyttemand + bil: 600,-

2 flyttemænd + bil: 800,-

3 flyttemænd + bil: 1.100,-

Søndag

Fra 900,-

1 flyttemand + bil: 900,-

2 flyttemænd + bil: 1200,-

3 flyttemænd + bil: 1650,-

Køb og leje af diverse ting

Fra 25,-

Køb af flyttekasse: 25,- pr. stk

Køb af garderobekasser: 150,- pr. stk

Køb af bobleplast 50m: 150,- pr. stk

Køb af strækfilm: 150,- pr. stk

Køb af indpakningspapir: 90,- pr. pakke

Gratis leje af flyttekasser op til tre måneder

Levering og afhentning indenfor Storkøbenhavn i alt: 500,-

Indhent et gratis tilbud på flytning af møbler

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste flytte opgave. Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.