Rengøring

Vi tilbyder både en komplet rengøring af hele boligen i alle hjørner og kanter.

Flytterengøring

Står du og skal flytte og har du brug for professionel hjælp til rengøringen, så du er sikker på, du afleverer lejligheden i tiptop stand? Det hjælper vi dig med. Vi tilbyder både en komplet rengøring af hele boligen i alle hjørner og kanter, ligesom vi også gerne giver dig et tilbud på rengøring af enkelte rum i din lejlighed eller dit hus.

Vi gør rent fra top til tå.

Rengøring er ikke bare rengøring, hvis du spørger os – det er et håndværk. Vores rengøringspersonale er erfarne og går højt op i at efterlade det bedste resultat. De både rengører og aftørrer vandrette overflader, karme, paneler, lister, stikkontakter og meget mere, ligesom de fjerner fedtede eller sorte fingre fra alle flader.

Når vores dygtige rengøringspersonale er færdige med at aftørre og rengøre alle boligens flader, går de efterfølgende i gang med at fjerne kalk fra fliser, vask og badeværelsesgulv, så der ikke er noget at komme efter, når din bolig skal gennemgås. De sørger naturligvis også for en rigtig grundig omgang støvsugning, som de herefter afslutter med en lige så grundig gulvvask. Du kan derfor trygt overlade rengøringen af din bolig til vores kompetente team.

Flyttetilbud flyttefirma Storkøbenhavn

Vores priser

Ekskl. moms

Mandag – fredag

Fra 600,-

1 flyttemand + bil: 600,-

2 flyttemænd + bil: 800,-

3 flyttemænd + bil: 1.100,-

Søndag

Fra 900,-

1 flyttemand + bil: 900,-

2 flyttemænd + bil: 1200,-

3 flyttemænd + bil: 1650,-

Køb og leje af diverse ting

Fra 25,-

Køb af flyttekasse: 25,- pr. stk

Køb af garderobekasser: 150,- pr. stk

Køb af bobleplast 50m: 150,- pr. stk

Køb af strækfilm: 150,- pr. stk

Køb af indpakningspapir: 90,- pr. pakke

Gratis leje af flyttekasser op til tre måneder

Levering og afhentning indenfor Storkøbenhavn i alt: 500,-

Indhent et gratis tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste flytte opgave. Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.