Storskrald

Flytte Heltenes flyttefirma henter dit storskrald, haveaffald, elektronik og meget mere.

Flytte Heltenes flyttefirma afhenter og sortere alt dit storskrald

Har du brug for hjælp til af komme af med dit skrald? Hos Flytte Heltenes flyttefirma afhenter vi storskrald på alle ugens dage. Vi kører for både private- og erhvervskunder, og vi tager os af opgaver i hele Danmark.

Flytte Heltenes flyttefirma henter dit storskrald, haveaffald, elektronik og meget mere.

Når du får vores hjælp til at tømme din kælder, skal du ikke bruge tid på at køre på genbrugspladsen og sortere dit affald korrekt. Det er nemt og enkelt.

Vi afhenter dit storskrald og kører det på genbrugsstationen. Her afskaffes storskraldet efter miljøvenlige principper. Vi rydder og fejrer naturligvis grundigt efter os.

Vi hjælper med af-montering og nedrivning af køkken, fliser og meget mere. Spar besværet med vores professionelle og servicemindede montør.

Hos Flytte Heltenes flyttefirma sætter vi en ære i at have tilfredse kunder, hvilket også afspejles i vores kunders udtalelser. Vi er en fleksibel flytteforretning, der står til rådighed i forbindelse med alle typer og størrelse af opgaver – også over landegrænserne.
Hvis du drømmer om en tryg og gnidningsfri afhentning af skrald til den nærmeste losseplads, er vi et godt valg. Vi går nemlig til enhver opgave med stor seriøsitet og gør altid en ekstra indsats for at sikre vores kunders tilfredshed.

For at booke en afhentning af storskrald, så skal du kontakte os, og vi finder en tid, der passer dig, hvor vi kan komme ud og hente dit skrald.

Flyttetilbud flyttefirma Storkøbenhavn

Vores priser

Ekskl. moms

Mandag – fredag

Fra 600,-

1 flyttemand + bil: 600,-

2 flyttemænd + bil: 800,-

3 flyttemænd + bil: 1.100,-

Søndag

Fra 900,-

1 flyttemand + bil: 900,-

2 flyttemænd + bil: 1200,-

3 flyttemænd + bil: 1650,-

Køb og leje af diverse ting

Fra 25,-

Køb af flyttekasse: 25,- pr. stk

Køb af garderobekasser: 150,- pr. stk

Køb af bobleplast 50m: 150,- pr. stk

Køb af strækfilm: 150,- pr. stk

Køb af indpakningspapir: 90,- pr. pakke

Gratis leje af flyttekasser op til tre måneder

Levering og afhentning indenfor Storkøbenhavn i alt: 500,-

Indhent et gratis tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste flytte opgave. Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.